Fredag!

Om en unge sitter i vagnen och håller på att somna 10 ggr, men lyckas hålla sig vaken av en påhejande mamma som springer i snöyran för att hinna hem (för att slippa gå ute i ca 1,5 timme i nämnda yra), så när ungen hamnar i sängen blir denna väldigt pigg och ska leka med alla gosar och nappar. Ungen har legat i diverse sängar i över 1 timme nu men ännu inte somnat, och jag hade tänkt att eftermiddagen skulle bestå av bakning (går inte när han sover pga grymt ekande och oljudisolerade rum) innan vi ska iväg på middag. 
 
Hur som har dagen vart bra hittills, glad att det är fredag och vi har en hel helg med massor utav roliga saker inplanerade. Vi började med rytmiken idag och för en gångs skull gjorde Eric massor utav rörelserna och var verkligen på gång! Annars brukar han sitta och ta in, sen när vi kommer hem så sjunger han och visar oss. 
Efter blev det handling av de sista kalasgrejorna. Vi har ju ingenting här! Ändå kändes det som jag packade massor, dock inga saftflaskor eller brukar till godis...
 
Ikväll blir det middag hos Erics farfar, men Gurras farmor,farfar och mormor. Ska bli mysigt och Eric älskar att vara där med alla. Och imorrn ska vi dit igen för att fira Eric lite. Jag har faktiskt vart lite halvt lat och beställt en tårta istället för att göra en, det räcker med allt jag ska baka tills på söndag. Det fick bli en prinsesstårta - men Blixten Mcqueen. Erics nya favorit. Igår när vi var i bokhandeln i Skrapan för att titta på böcker såg han en "Massssin" i en hylla och blev helt förälskad. Vi frågade om han ville ha den och då sa han: "Ja tack."  Såklart, kan man ska man. 
Hemma satt han och gosade med Blixen hela kvällen och det var mycket viktigt att den skulle ligga i sängen, och med idag när vi gick ut. "Klappa...å pussa" säger han hela tiden.
 
 

Kommentera här: