Eric och utvecklingen

Nånting har hänt med ungen och det är så jäkla kul! Han snackar ju som en jag vet inte vad, men nu har han börjat med utfyllnadsord och han låter så jäkla kaxig fast på ett gulligt sätt. 
"Ska vi gå till höger, ELLER?!" kan han slänga ut sig. Hela tiden detta "ELLER?!"
Och "jätte" - jättemycket, jättetokigt
"Spelar ingen roll" är också ett uttryck han säger ofta - "Eric du får inte ta chokladen" 
Det spelar ingen roll" fick jag till svar.
 
Sen säger han så roliga saker som jag knappt vet vart han fått det ifrån:
Jag: "Du har fått lite färg Eric, du har blivit lite brun"
Eric: "Å, det kanske är en fluga som bajsat på mig."
 
När vi var hos Gs farmor och farfar för någon helg sen så sa Eric: "Jag måste gå ner i källaren!"
"Jaha, vad ska du göra där då?" frågade jag
"Hitta monstret" sa Eric självsäkert
Vi gick ner i källaren och letade och letade så frågade jag: "Vad ska du säga om du hittar monstret då?"
"Då säger jag HEJ!"
 
En annan fin sak han sa var för ett par veckor sen:
E: " Det är problem.."
M: "Vad är ett problem Eric?"
E:  "Max och Lisen"
M: "Vad är det för problem med Max och Lisen?"
E: "Problem att jag vill träffa dom. Nu."
 
Och han sjunger, oh my vad han sjunger... 
Pippi Långstrump, I ett hus, Blinka Lilla Stjärna, Jag öppnar fönstert, Imse Vimse, BäBä...mfl helst i ljusaste falsett.
Dansar gör han med, helst till Gangnam Style och när vi skakar marakas och trummar. Vi har bara vart på rytmiken en gång under sommaren men kommer gå direkt i september när det börjar igen. 
 
Han är 96 cm tror jag, vi försökte mäta - det gick sådär. Han drar iallfall 104 i kläder, 26 i skor. 
För två veckor sen "klippte" jag luggen på honom för den hängde ner så mycket i ögonen. Drog med en rakhyvel så det skulle få ett snyggt fall, men nu är den lång igen. Han ber om tofs ibland nu när det är så varmt. 
 
Han tycker det numera är kul och träffa sina kompisar och vill iväg ofta ( det har iofs alltid gillat) Det är SÄLLAN vi är hemma en hel dag, vilket många verkar tro "eftersom du är hemma" (???)
De kompisar vi träffar ofta är Max, Lisen, kusin Noel och Vincent. Förhoppningsvis utökas skaran nu under hösten då det är lättare att boka in lekdejter. 
 
Mat och sömn då. Ja det är väl som det alltid varit, han äter bra, mycket nyttiga smooties med kokosfett, havregryn, gojibärpulver, bär och frukt. Favoritmaten är nog Hamburgare, det har det ju vart länge, dock sjukt kräsen från vart hamburgaren ska vara. Say no more...
Han sover 2 timmar mitt på dagen när vi är hemma 13-15 ungefär. Vi äter lunch innan och när han vaknar ett mindre mellis. Han går och lägger sig 20:00 om vi inte är iväg, han sover ibland hela natten, ibland kommer han in till oss. Som oftast sover han 21-08:00 ungefär. Vi startar dagen med Bolibompa på Tv och jag får vakna till liv sakta innan vi går ner och fixar frulle. 
 
Han har ett minne som nästan är sjukt. Han kommer ihåg ALLT. Vem han fått saker av, vart han lagt grejor, vart vi har vart, lokalsinnet - vi visade en bild på hans gammelmormors hus på eniro för ca 6 månader sen och så sa han "ammelmomo i ävle"
 
När vi skulle ha fotografering här hemma så packade vi ner en större mångd leksaker i en gigantisk gul påse och ställde i förrådet (i maj). I helgen började Eric tjata om sin röda audi och jag bah "Har du ens en röd Audi?"
"Ja, i den gula påsen!" 
"Vart är den då?"
"Där ute!" å så pekade han på förrådet.
Hann bara ta in påsen så stack han ner handen och fiskade upp en liten liten röd audi.
 
Å ja på tal och bilar då...Hans största intresse! Han kan så många märken och när han ser någon bil kontaterar han vilket märke det är sen frågar han "Vad den Audin kallas" - då ska jag kolla modellen.
När vi ser en ny bil ex Audi kan han säga "Är det Audi Q7?"
 
Oj, det blev en hel del text och mer lär det bli en annan dag, men nu ska middag fixas!