Sköna långhelg

Så himla skönt med långhelg! Känts som söndag hela dagen och blir lika gad varje gång jag kommer på att det är lördag. Vi sov länge. För länge. Igår hade vi middag hemma med några vänner, och 2 glas vin och en cider sätter spår på denna gamla kvinnans kropp. Ingen berusning, ingen bakismorgon men denna seghet exakt hela dagen. Vi åt iallafall chili ( i vanlig ordning) med tillbehör, och sen blev det dessertbricka med 3 olika lchf efterrätter. 
 
 
Vi åkte och köpte lördagsgodis till Eric i eftermiddags, han blir så glad när han får plocka ett par naturgodisar i sin egen påse. Hallon och jordgubbar lades till idag med. Sen när vi kom hem delade vi allt i små bitar och la i skålar och slog på Pettson. 
 
Efter en stund ringde bror och kom över med Erics kusinvitamin. Det blev massa bus och lek, trolldegsbakande och sen tacomiddag. 
 
Imorgon ska vi på visning på den finaste lägenheten jag vet. Jag älskar den så det gör ont. På riktigt, jag får så mycket pirr och känslor när jag ser bilder på den och den känns verkligen så rätt. Vi får se hur det känns imorgon när vi är där...