Sportlov

Jag är verkligen en "allt eller inget" människa. Det vet jag ju sen länge, men jag försöker jobba på det och se livet i lite gråskalor med. Det går sådär kan jag erkänna. Som igår, tänkte att jag skulle ha Eric hemma en dag för att helgen var så flängig och vi var inte hemma och "landade" något. Men så kom jag på att de flesta skolor har ju sportlov så frågade Eric om han med ville ha en sportlovsvecka. En vecka där vi hittar på roliga saker - eftersom vi faktiskt är friska!- och inte bara är hemma. Såklart han ville det! Fast vi började veckan med att vara just hemma. Vi byggde lego när Adam sov, Eric gjorde en legostad.
Jag passade på att rensa båda killarnas kläder och kom fram till att vi har sjuka mängder fina kläder som skulle kunna säljas vidare. Men hur orkar en ta tag i det? Ska jag slänga ut en annons på facebook med klädpaket kanske? 
 
Och idag så var vi iväg på Naturhistoriska. Jag har inte vart där sen jag var 12-13 bast vad jag kommer ihåg. Fortfarande like obehagligt. Fortfarande rysningsframkallande. Men Eric hade kul! 
 
Får se vad resten av veckan bjuder på. Fredag ska vi till ÖF igen iallafall, och Eric vill så gärna till Polismuseet. Annars hoppa sjag på sol så vi kan vara ute!